Пошук по цьому блозі

понедельник, 31 октября 2016 г.

Продовжуємо відкривати таланти наших дітей!

         Сьогодні на виховній годині учениця нашого класу Крехова Катя познайомила своїх однокласників з технікою пластилінової анімації.Пластилінова анімація (англ. clay animation) — вид анімації. Фільми робляться шляхом покадрової зйомки пластилінових об'єктів зі зміною (цих об'єктів) у проміжках між кадрами. 
         Катруся працює у техніці "пластилінова перекладка". Це техніка, коли   композиція складається з декількох шарів персонажів і декорацій, які розташовуються на декількох шкалах, розташовані одне над одним, камера знаходиться вертикально над склом. Персонажі і декорації для цього виду анімації робляться спеціальної, плоскої форми. В наш час у зв'язку з новими комп'ютерними технологіями монтажу кожен шар знімається окремо, після чого всі верстви поєднуються в монтажі. Цей вид анімації використовується для зручності пожвавлення персонажів. У цьому стилі було знято знаменитий мультфільм «Падав торішній сніг», а також мультфільм Крехової Катерини та Колягіної Олександри "Інь і Янь".    

воскресенье, 30 октября 2016 г.

Урочиста мить нагородження!

28 жовтня відбулося закриття Тижня початкових класів. На урочистій лінійці найактивніші учні отримали грамоти від директора школи Денисова Є.І. та заступника директора Павленко Г.В. Адміністрація школи побажала всім учням початкової школи успіхів у навчанні!

Осінні фантазії моїх творчих дітей та їх батьків.

У рамках тижня початкових класів протягом тижня працювала виставка "Осінні фантазії". На ній були зібрані та представлені роботи, створені учнями та їх батьками. Всі класи мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали, даровані матінкою - Землею. Кожна робота заслуговує уваги, в яку дитина вклала частинку своєї душі, вміння, власне бачення прекрасного.  Для тих, хто не мав змоги відвідати нашу виставку та помилуватися чудовими роботами, пропоную переглянути фотоматеріал.